Westplan - De mensen achter Westplan

De mensen achter Westplan

Westplan heeft een stabiel kernteam.  Wij stellen ons graag aan u voor:

 

Ewoud Swaak | Partner

CEO en directeur - Kantoor USA

Ewoud heeft Westplan opgericht in 1994 en is begonnen met het structureren van Amerikaanse vastgoedinvesteringen in 1996. Voordat hij in 2002 met zijn gezin naar de Verenigde Staten verhuisde, heeft Ewoud tevens vastgoedprojecten gestructureerd en ontwikkeld in Nederland. Voor de oprichting van Westplan was Ewoud van 1991 tot en met de verkoop in 1997 aandeelhouder/eigenaar van HRS Makelaardij. Hij voltooide de studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft de opleiding ‘Master of Science in Real Estate’ gevolgd aan de Georgia State University in Atlanta.

Ewoud is tevens Honorair Consul der Nederlanden voor de staten Georgia en South Carolina. Verder is hij lid van de ‘Real Estate Honorary Board’ van Georgia State University, de ‘Board’ van de Netherland-America Foundation, de ‘Board of Advisors’ van de Netherlands American Chamber of Commerce, de ‘Board of Directors’ van de C5 Youth Foundation of Georgia en de Entrepreneurs Organization (EO).

Ewoud Swaak leidt het Amerikaanse team van Westplan. Hij schrijft regelmatig columns voor de digitale versie van o.a. De Financiele Telegraaf. Onlangs was hij te horen in een uitzending van BNR Zakendoen met. U kun hier luisteren naar het fragment.


T: 001-770-390-9378
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LinkedIn: linkedin-icon

Rob Carter | Partner

Directeur en Chief Operating Officer - Kantoor USA

Voorafgaand aan Westplan was Rob Senior Vice President bij Wells Fargo Bank waar hij verantwoordelijk was voor vastgoedfinancieringen. Daarvoor was hij Senior Vice President bij de vastgoedgroep van Wachovia Bank in Atlanta. Rob heeft een ‘Bachelor of Science degree’ in Finance van Auburn University en een ‘Master in Business Administration’ van Georgia State University.

Hij heeft ook een ‘Series 7 securities license’ gehad en hij is actief betrokken geweest bij verschillende brancheorganisaties waaronder het ‘Urban Land Institute’ en de ‘Atlanta Apartment Association’.

Taco Ulrich | Partner

Directeur Investor Relations - Kantoor Nederland

Voorafgaand aan Westplan was Taco eigenaar van een makelaarskantoor en werkzaam bij FDC, een verzekeringskantoor.

Taco is afgestudeerd aan de HEAO in Den Haag in Sales en Marketing en heeft de Master opleiding voltooid aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

 

T: +31(0)252-433455
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LinkedIn: linkedin-icon

Robert Klok

Directeur en Chief Financial Officer - Kantoor Nederland

Robert Klok is verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van de organisatie. Voor zijn komst naar Westplan in 2001 werkte Robert in de openbare accountants praktijk bij Driebergen Accountants en Ernst & Young Accountants. Robert is afgestudeerd aan de HEAO in Den Haag in Accountancy.
T: +31(0)252-433455
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LinkedIn: linkedin-icon

Bradley (Brad) Johnson

Ontwikkelaar en Partner – Kantoor USA
Bradley (Brad) Johnson heeft meer dan 18 jaar ervaring in het ontwikkelen van huurappartementen en de aankoop daarvan. Daarnaast heeft hij veel ervaring in het structureren van leningen en eigen vermogen.

Voordat hij bij Westplan kwam, was hij Partner bij Focus Development, Inc. waarbij hij verantwoordelijk was voor alle ontwikkel- en aankoopactiviteiten.
Voorafgaand aan Focus Development, was hij werkzaam als de Southeast Regional Development Partner voor de Finger Companies en Vice President of Development bij Lincoln Property Company Residential.

Brad is direct betrokken geweest bij de acquisitie en ontwikkeling van meer dan 9.000 woningen gedurende de afgelopen 18 jaar met een totale investering van ongeveer $900.000.000.

Brad is afgestudeerd aan de University of Georgia en heeft een Real Estate Finance MBA, van College of William & Mary.

 

T: 001-678-539-1001
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onno Breur

Raad van Commissarissen

De heer Breur (voorzitter) zit in de Raad van Commissarissen van Westplan. In het verleden was de heer Breur Algemeen Directeur bij Vesteda Property Management, directielid bij Vesteda en directeur van Achmea Vastgoed. Hij is van huis uit een vastgoedbelegger en heeft onder andere gewerkt bij ING Real Estate. Daarvoor is hij van 1980 tot 1990 werkzaam geweest in de VS voor (destijds) Zadelhoff Makelaars en Pensioenfonds PGGM.

 

Pieter Both

Raad van Commissarissen

Voorafgaand aan zijn toetreding tot de Raad van Commissarissen was de heer Both CFO van Westplan.
Daarvoor was hij in de Verenigde Staten verantwoordelijk voor het beheer, de selectie en de acquisitie van projecten. Voorafgaand aan Westplan was hij directeur-eigenaar van ABC Vastgoedbeheer.

Annemieke Schuiten

Controller – Kantoor Nederland

Annemieke is sinds 2001 werkzaam bij Westplan.  Zij is vanaf haar start bij Westplan trouw aan het concept en is binnen Westplan doorgegroeid.T: +31(0)252-433455
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LinkedIn: linkedin-icon

Annemiek van den Bosch

Marketingmanager – Kantoor Nederland

Annemiek verzorgt de marketing -en communicatie activiteiten van Westplan. Na haar Master Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) behaald te hebben is zij ruim 5 jaar werkzaam geweest in de mediabranche. Daarnaast is zij actief als ZZP-er en ondersteunt zij gedreven ondernemers bij de aanpak en uitvoering van allerhande marketing werkzaamheden en geeft hierover advies.

T: +31(0)252-433455
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LinkedIn: linkedin-icon

Barbara Strang

Management Assistent Taco Ulrich – Kantoor Nederland

Barbara is op maandag, dinsdag en donderdag Management Assistent bij Westplan. Naast office activiteiten, ondersteunt zij bij marketing-en communicatie werkzaamheden.  Voorafgaand aan Westplan was zij werkzaam als Pharmaceutical Affairs Assistant bij Merck BV.

Elizabeth Tyler

Senior Vastgoed Manager – Kantoor USA

Voorafgaand aan Westplan in 2010 was Beth Director of Transitions voor Colliers, Spectrum, Cauble. Daarvoor was zij Sr. Vice President bij The Hawkins Companies waar zij het beheer had over 6 miljoen SF aan kantoor, winkel en industriële ruimte en was ook Director of Property Management voor Spectrum Realty Advisors.

Beth heeft een Bachelor van de Georgia State University met een minor “concentration in real estate”. Ze heeft ook een Georgia Real Estate brokers licentie.

William Finn

Hoofd Technische Dienst Commercieel Vastgoed – Kantoor USA
Voordat William (Bill) bij Westplan kwam werken in 2009 is hij 12 jaar werkzaam geweest bij Ultima Real Estate Service. Vanaf 2001 in de functie van Chief Building Engineer.

Daarbij had hij de verantwoordelijkheid over 1 miljoen SF aan kantoor- en winkelruimte.

Kate Fearney

Asset Manager - Kantoor USA

Voorafgaand aan Westplan was Kate manager bij Inland American Communities Group, Inc.. Daarvoor werkte zij als analist bij FirstWorthing en Crow Holdings in Dallas, Texas.

Kate haalde haar ‘Bachelor’s in Financial Economic Analysis aan Rice University.

Melissa Atherton

Asset Manager – Kantoor USA

Voorafgaand aan Westplan werkte Melissa als Portfolio Manager voor Provence Real Estate en als Asset Manager voor Hathaway Properties. Zij begon haar carrière ‘onsite’ voor Post Properties in Dallas, TX en Atlanta, GA.

Melissa haalde haar ‘Bachelor of Science’ met als specialiteit Management en een certificaat in Operations Management aan het Georgia Institute of Technology.

Sharon Chandler

Controller – Kantoor USA

Voordat Sharon bij Westplan kwam werken, was zij veertien jaar werkzaam als controller. Eerst heeft zij twaalf jaar gewerkt bij Gables Residential in Atlanta, daarna twee jaar voor een multi-familiy property management company in Miami.

Sharon heeft haar ‘Bachelor of Business Administration’ met specialiteit Accounting gehaald aan de St. Thomos University in Miami, Florida.

Christopher Forde

Investment Analyst – Kantoor USA

Voorafgaand aan Westplan werkte Chris als taxateur bij Cushman & Wakefiels Valutation & Advisory in the Multi Family Group. Daarvoor als financieel analist bij Trimont Real Estate Advisors en McColgan and Company.

Chris haalde zijn ‘Bachelor’s in Business Administration in Finance aan de University of Georgia en zijn ‘Master of Science’ aan de Georgia State University.

Annette Stawasz

HR Coördinator en Management Assistent Ewoud Swaak – Kantoor USA

Voordat Annette in 2008 bij Westplan kwam werken was zij werkzaam voor de Orthopedic Clinic in Atlanta als Medical Administration Consultant. Annette heeft 12 jaar ervaring in de medische administratie, zoals met de planning, ontwikkeling en implementatie van efficiënte gezondheidsinformatie systemen.