Dorian

Het bevreemdt sommige Nederlanders dat veel Amerikanen in gebieden wonen waar ook orkanen kunnen voorkomen. Waarom zou je juist in een gebied waar dit alles verwoestende natuurfenomeen kan voorkomen een huis of bedrijf bouwen?  Het is een kwestie van risicoperceptie.

Lees meer: Dorian

Nieuwe lening

De funding van de investering in de universiteitsstad Athens, zo’n anderhalf uur rijden van Atlanta, is vrijwel afgerond. Nog deze maand zullen we starten met het bouwrijp maken van de grond waar uiteindelijk 200 huurwoningen zullen worden gerealiseerd.

Lees meer: Nieuwe lening

(Nieuw) fonds Athens


Ons huurwoningenproject in de universiteitsstad Athens (Georgia) is volledig herzien. Door de gestegen bouwkosten kwam de finale aanbesteding niet meer goed uit. Verder bezuinigen zou ten koste gaan van het product en is volgens ons geen optie.

Lees meer: (Nieuw) fonds Athens

Athens Lakewood van start

Het heeft langer geduurd dan verwacht, maar we gaan starten met de bouw van het complex Lakewood Apartments. Zodra de bomen gerooid zijn op de locatie, net buiten het centrum van de universiteitsstad Athens (Georgia), kunnen we aanvangen met de grondwerkzaamheden voor 124 huurwoningen.

Lees meer: Athens Lakewood van start

Ponte Vedra: laatste participaties

Inmiddels zijn we in de afrondende fase van de funding van Ponte Vedra: onze nieuwste huurwoningontwikkeling in Florida.

Lees meer: Ponte Vedra: laatste participaties

test

WESTPLAN LR JO5A2902

 

WESTPLAN LR JO5A2882

Singer event (2)

Op maandag 22 september a.s. vindt traditiegetrouw, en voor de 12e keer op rij, het bezoek aan Singer Laren plaats voor vaste relaties van Westplan.

Lees meer: Singer event (2)

Westplan presentatie 10 juni

Hieronder kunt u de presentatie van Westplan bekijken.

Lees meer: Westplan presentatie 10 juni

Westplan marktpresentatie

Hieronder kunt u de marktpresentatie van Westplan downloaden (PDF) die op dinsdag 10 juni 2014 werd gegeven door Ewoud Swaak (directeur Westplan VS).

Lees meer: Westplan marktpresentatie

Westplan Aspire at West Midtown

Hieronder kunt u de investeringssamenvatting en de deelnameverklaring van Westplan Aspire at West Midtown downloaden.

Lees meer: Westplan Aspire at West Midtown

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.