Nieuws

website

Het laatste Amerikaanse vastgoed nieuws en onze mening over investeren in de VS.

 

Start bouw huurwoningcomplex in Nashville

De bouw van ons nieuwe huurwoningcomplex in Nashville, Tennessee gaat begin april van start. Het project, genaamd Accent Nolensville Pike, zal bestaan uit 236 appartementen en is inmiddels het derde project dat Westplan in deze stad ontwikkeld.

Lees meer: Start bouw huurwoningcomplex in Nashville

Westplan Webinars

In verband met de Corona pandemie informeren wij u op regelmatige basis over de Westplan portefeuille en de acties die wij ondernemen. Indien u de webinar vanaf een mobiele telefoon of tablet bekijkt, kunt u het beste uw scherm hortizontaal kantelen. 

Lees meer: Westplan Webinars

Effect Corona

De wereld is door de Corona pandemie de afgelopen weken razendsnel veranderd. We horen van veel mensen dat het in economisch opzicht voelt als een kruising tussen 9/11 en 2008. Alhoewel niemand nog weet wat de gevolgen zullen zijn, moeten we ervan uitgaan dat deze situatie invloed zal hebben op de Westplan portefeuille.

Lees meer: Effect Corona

Westplan bouwt 236 huurwoningen in Nashville

VALKENBURG ZH – In februari van dit jaar zal Westplan Investors starten met de bouw van 236 huurwoningen in Nashville. Dit is inmiddels het 3e project van Westplan in de stad die bij Nederlanders vooral bekend staat om haar muziekindustrie.

Lees meer: Westplan bouwt 236 huurwoningen in Nashville

Geen vuiltje aan de lucht?

 De Amerikaanse huurwoningmarkt staat er goed voor. Helemaal in de steden waar wij actief zijn. Volop vraag van huurders naar woningen en aan institutionele kopers geen gebrek. Vooralsnog staan alle “seinen” voor ons segment in het groen. 

Lees meer: Geen vuiltje aan de lucht?

In gesprek met…

Het gaat goed met Westplan. We behalen mooie resultaten, hebben een goed team en meer investeerders dan we eigen vermogen beschikbaar hebben. Een ideale situatie voor Westplan zou u denken. Maar ook een situatie die zou kunnen leiden tot “achteroverleunen”, “naast de schoenen lopen” of anderszins onwenselijk gedrag. 

Lees meer: In gesprek met…

Sterk laatste kwartaal

Nog niet eerder in het 25-jarige bestaan heeft Westplan zoveel projecten succesvol afgerond in zo’n korte periode. Vier verschillende investeringen, met in totaal 942 huurwoningen, zijn verkocht aan institutionele eindbeleggers.  

Lees meer: Sterk laatste kwartaal

293 nieuwe huurwoningen in Charlotte

Op 16 augustus jl. heeft Westplan ca. 8 hectare grond afgenomen voor Accent Woodlawn Park. Het voormalige kantorencomplex zal worden gesloopt en de grond wordt gebruikt voor de bouw van 293 huurappartementen en 192 koopwoningen. Het stuk grond voor de koopwoningen is door de nationale bouwer Ryan Homes aangekocht.

Lees meer: 293 nieuwe huurwoningen in Charlotte

Dorian

Het bevreemdt sommige Nederlanders dat veel Amerikanen in gebieden wonen waar ook orkanen kunnen voorkomen. Waarom zou je juist in een gebied waar dit alles verwoestende natuurfenomeen kan voorkomen een huis of bedrijf bouwen?  Het is een kwestie van risicoperceptie.

Lees meer: Dorian

Nieuw voetbalstadion

Na Accent Bellevue en Accent Metrocenter zal Westplan voor de derde keer een huurwoningcomplex gaan bouwen in de stad Nashville (TN). Een stad die we meer dan goed kennen. Het leefklimaat (muziek) en de economische ontwikkelingen spreekt veel jonge mensen aan.

Lees meer: Nieuw voetbalstadion

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.