Singer event

Op maandag 22 september a.s. vindt traditiegetrouw, voor de 12e keer op rij, het bezoek aan Singer Laren plaats voor vaste relaties van Westplan.


Dit jaar kan het werk van een van de grootste Franse kunstenaars van de 20ste eeuw, Raoul Dufy, bekeken worden. Van bloemstillevens en landschappen tot het mondaine leven en zeegezichten. Een buitenlandse particuliere verzamelaar heeft in veertig jaar tijd een grote collectie werken van Dufy bijeengebracht.

Deze collectie werd eerder in Belgiƫ, Japan en de Verenigde Staten getoond en is nu voor het eerst te zien in Nederland (aangevuld met bruiklenen uit binnen- en buitenland). Lees de gehele beschrijving over deze tentoonstelling of kijk op de website van Singer Laren.


Onze vaste relaties krijgen volgende week de officiƫle uitnodiging per post toegestuurd.


Kennismaken met Westplan
Mocht u op deze wijze kennis met ons willen maken, kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

singer

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.