Starten met wind in de rug

Op 30 september a.s. zal de closing plaatsvinden van Westplan Aspire West Midtown, 181 nieuwe huurwoningen in het centrum van Atlanta. Het lijkt erop dat we met de wind in de rug starten. 


De bouwfinanciering is inmiddels definitief. Zoals gebruikelijk bij dit soort financieringen werken we met een variabele rente gebaseerd op een één maands LIBOR met een opslag. Bij aanvang van de bouw zal de rente rond de 2% liggen, terwijl wij in onze berekeningen uitgaan van een rente van 4%.


Park

Daarnaast werd vorige week bekend gemaakt dat de stad Atlanta het te bouwen park rondom de waterreservoirs, Atlanta Beltline Project, op de shortlist heeft gezet voor de funding in 2015. Als het meezit, wordt volgend jaar gestart met het aanleggen van het park aangrenzend aan ons complex.


Rendement 
Voor alle duidelijkheid; het is geenszins een duiding dat het rendement hoger zal zijn dan de verwachte 17% IRR, maar vooralsnog starten we met de wind in de rug.

De laatste participaties 
Er zijn nog enkele participaties over dus mocht u willen instappen dan vernemen wij dat graag. Voor informatie kunt u contact opnemen met Taco Ulrich - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

West Midtown nieuwe investering Westplan AFM
181 nieuw te bouwen huurwoningen in Atlanta.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.