Verhuisbedrijven en vastgoed

United Van Lines, één van de grootste verhuisbedrijven van de VS, brengt jaarlijks in kaart waar vandaan en waar naar toe Amerikaanse gezinnen verhuizen.
Voor woningverhuurders is het interessant om te zien hoe de migratiestromen lopen.


Eerst huren

Een huurwoning is vaak het startpunt voor een nieuwe inwoner van een stad. Zelfs de groep nieuwe inwoners die een aankoop van een woning overweegt, gaat eerst een periode huren om rustig te kunnen bepalen waar men uiteindelijk wil gaan wonen en om te ondervinden of hun baan toekomst biedt.

Verhuizen vanwege baan naar Atlanta, Dallas en Los Angeles

Bij onze complexen treffen we dit type huurder geregeld aan. ‘Werkgerelateerd’ was voor 71.6% van de ondervraagden de reden om te verhuizen. Dit is ook te zien aan de top 3 steden uit het onderzoek van United Van Lines. Deze afgelopen zomer verhuisden de meeste mensen vanwege hun baan naar Dallas/ Ft Worth, Atlanta en Los Angeles. Twee van de kernmarkten waar Westplan zich op richt, namelijk Dallas/Ft Worth en Atlanta.

Gezondheid en pensioen
Phoenix, de woestijnstad in Arizona, is de nummer 1 stad voor de groep verhuizers die heeft aangegeven dat gezondheid en pensioen redenen voor vertrek zijn. Naast het warme weer zal het gunstige lokale belastingklimaat in Arizona naar alle waarschijnlijkheid ook een rol spelen.Bron: Survey No. 3 most popular moving destination – Atlanta Business Chronicle

 

Golden Eagle-kwT800-3

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.