Eerste huurcontracten een feit

 

Terwijl de woningen van Highlands at Sugarloaf (Gwinnett County, Atlanta) nog moeten worden opgeleverd, heeft het lokale verhuurteam de eerste vijf contracten getekend. De bouw is precies een jaar geleden gestart. Vanaf oktober zullen de nieuwe bewoners in het complex intrekken. 

 

Veel reacties
Bijzonder is dat zelfs de modelwoningen nog niet klaar zijn, maar er toch al veel geĆÆnteresseerden zijn. De lokale marketingcampagne om Highlands at Sugarloaf, zie bijvoorbeeld www.facebook.com/highlandsatsugarloaf, in de markt te zetten en huurders te interesseren heeft circa 100 reacties van potentiĆ«le huurders opgeleverd.

 

Tempo
In deze fase van de investering is het tempo van oplevering en verhuur belangrijk. Vanaf nu moeten iedere maand circa 20 woningen opgeleverd en verhuurd worden om het complex zo snel mogelijk te vullen.

 

Wat betreft de huurprijs van de eerste 5 contracten lijkt het dat we een goede inschatting hebben gemaakt, want de huurprijzen van de eerste contracten liggen 10% hoger dan onze pro forma.

  Westplan Highland Apartments

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.