Nashville: meer dan muziek

Bij het horen van de naam Nashville zult u niet direct de associatie leggen met huurwoningen. Toch is deze hoofdstad van de countrymuziek in de staat Tennessee zeer interessant voor investeerders.


Naast de grote hoeveelheid muziektoeristen kent Nashville een zeer groot aantal werkgevers zoals Van der Bilt University, Nissan North America en Dell Computers.


De combinatie van een snelgroeiende jonge bevolking en een goed draaiende economie maakt de stad tot een zeer gezonde markt voor huurwoningen en daarmee een ideaal werkgebied voor Westplan.


7.700 nieuwe huurwoningen

Volgens het Bureau of Labor Statistics zijn er 76.000 banen bijgekomen in de afgelopen 3 jaar. Deze nieuwe banen hebben direct invloed op de bezetting van de huurcomplexen. De vuistregel is namelijk dat 1 op de 5 nieuwe banen een nieuwe huurder oplevert. De 7.700 nieuwe huurwoningen die de komende jaren gebouwd gaan worden naar verwachting in deze stad met ongeveer 1,5 miljoen inwoners zal dus geen dalend effect hebben op de bezetting en huurprijzen.


Nieuwbouw

Wij zijn bezig met een mooie locatie in een deelgebied waar nog weinig nieuwbouw is gepland. Zodra de vergunningen, de financiering en de aanbesteding plaats heeft gevonden, informeren wij onze vaste relaties hierover.

voor in nb
Luchtfoto van Nashville (Tennessee)

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.