Nieuwe investering Westplan Bellevue

Als ontwikkelaar richten wij ons vooral op locaties die nog niet volledig geschikt zijn voor het bouwen van appartmenten. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat het bestemmingsplan aangepast dient te worden. Dit was het geval bij Westplan Bellevue Apartments in Nashville. Naar onze mening is dit de manier om grondposities te verwerven tegen redelijke prijzen.


Acht maanden geleden hebben wij het perceel grond in Nashville waar nu nog een kerk staat, aangekocht onder de ontbindende voorwaarden van het bestemmingsplan dat aangepast zou gaan worden.


Toestemming om te bouwen

Vier weken geleden is het nieuwe bestemmingsplan klaar en hebben we toestemming gekregen van de lokale overheid om 322 huurwoningen te bouwen op een geweldige zichtlocatie aan de snelweg Interstate 40 die direct naast de afrit ligt. Ervaring bij andere projecten heeft ons geleerd dat locaties die goed zichtbaar zijn en direct bij uitvalswegen liggen in het algemeen goed presteren. Vanuit deze plek rijden huurders binnen 10 minuten naar het centrum van Nashville en vrijwel alle 'job centres' en winkels.


Hoge bezettingsgraden en hoge huurprijzen
De kerk zal plaats maken voor 322 huurwoningen die, zodra deze gebouwd zijn en verhuurd, verkocht gaan worden. In het bergachtige gebied Bellevue is vrijwel geen locatie beschikbaar voor nieuwe huurwoningen. Vandaar dat alle directe concurrenten zeer hoge bezettingsgraden en hoge huurprijzen kennen, terwijl de gebouwen veelal gedateerd en verouderd zijn.


Gloednieuw en modern complex

Bij onze berekeningen zijn we uitgegaan van de gemiddelde huurprijs en een lagere bezetting dan die nu op dit moment wordt gerealiseerd in de markt.

Huurders kunnen straks in een gloednieuw en modern appartementencomplex wonen voor dezelfde prijs als elders. Dit terwijl de huurprijzen in Nashville de komende jaren nog een gestage groei zullen laten zien volgens de marktpartijen.


Taxatie makelaar

Het is daarom ook niet vreemd dat de makelaar die voor de banklening een taxatie van de waarde bij oplevering heeft gemaakt die ruim boven de waarde ligt die wij zelf hebben ingeschat.

Mocht u interesse hebben om samen met ons te investeren dan sturen we u graag de uitgebreide informatie toe. Wij horen dit graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Momenteel is er voor ruim $9 miljoen ingeschreven.

afm2 vrijstelling prospectus-1768x122

Westplan Bellevue Nashville

Rendering Westplan Bellevue 322 huurwoningen in Nashville, Tennessee. 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.