Duncan Stutterheim ontvangt ondernemersprijs 2014

Ondernemer Duncan Stutterheim (ID&T) nam eind november de ondernemersprijs ‘Halve Maen Award’ in ontvangst tijdens Dutch American Heritage Day in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dit event werd door het Consulaat der Nederlander in Atlanta, Westplan, Rabobank, Habif, Arogetti & Wynne, Baker Tilly Berk en Greenberg Traurig georganiseerd.


Stutterheim kreeg de prijs omdat hij een enorme voorbeeldfunctie vervult bij het ondernemen en investeren in de VS. De prijs werd uitgereikt tijdens het netwerkevent Dutch American Heritage Day in het Concertgebouw, waar meer dan 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en de Verenigde Staten werd gevierd.


De ambassadeur van de VS in Nederland, Timothy Broas en Directeur Generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Simon Smits spraken op het event over de kansen die er liggen voor Nederlandse ondernemers.


Het officiële persbericht kunt u hier teruglezen.

 

WESTPLAN PERS JO5A2974-Edit1

Prijswinnaar Duncan Stutterheim tussen de Amerikaanse ambassadeur Timothy Broas (l.) en Simon Smits, directeur-generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen. Verder op de foto v.l.n.r. Caroline Steenvoort (Rabobank), Ewoud Swaak (Westplan) en Ramon Scheffer (HA&W).

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.