2015 belangrijk verkoopjaar

Ieder jaar zitten we samen met ons team om de strategie en de prioriteiten van het komende jaar te bepalen. Een overzicht van onze prioriteiten voor 2015.

 

Een groot deel van onze portefeuille is klaar om verkocht te worden. In totaal verwachten wij meer dan 4.000 huurappartementen en tenminste twee winkelcentra te kunnen verkopen. Ter vergelijking: in 2014 verkochten we circa 1.300 huurwoningen en één winkelcentrum. 2015 wordt wat ons betreft het jaar van de verkoop.

Begin februari zullen we starten met ons project in Nashville in de staat Tennessee. Afgelopen jaar hebben we het bestemmingsplan van de grond - waar op dit moment een kerk staat - kunnen veranderen waardoor nu 322 nieuwe huurwoningen gebouwd gaan worden. De funding voor deze investering is in volle gang.

We zijn in vergevorderd stadium met een tweetal nieuwe huurwoningontwikkelingen in Charlotte (North Carolina) en Ponte Vedra (Florida).

Aan het eind van 2014 hebben we een drietal projecten tegen aantrekkelijke voorwaarden geherfinancierd. Dit jaar zullen we nog een project herfinancieren en hiermee profiteren van de lage rente.


Daarnaast blijven we vanzelfsprekend werken aan het verder verbeteren van de exploitatie van onze portefeuille om zowel op korte termijn een aantrekkelijk cash rendement te realiseren als op lange termijn een totaalrendement.


Namens ons Amerikaanse team in Atlanta en het Nederlandse team in Lisse wensen wij u een goed verhuurjaar toe!

 

teamus


Amerikaanse team van Westplan in Atlanta

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.