Westplan 20 jaar!

 "Twintig jaar actief in Amerikaans vastgoed; er is ondertussen veel gebeurd en veranderd. En dan heb ik het niet over de mate waarin het haar van ons kernteam grijs (voor zover aanwezig!) is geworden", zegt Ewoud Swaak - directeur Westplan Investors.


"In de afgelopen 20 jaar investeerden we in meer dan 75 projecten met een totaal investeringsvolume van meer dan $2,5 miljard en zijn we veranderd van een Nederlandse fondseninitiator tot een Amerikaanse projectontwikkelaar en investeerder.


We zijn trots op de resultaten, maar nog trotser zijn we op de loyale steun en het vertrouwen van onze investeerders. Investeerders die ook in moeilijke tijden achter ons bleven staan. Investeerders die nog steeds met ons investeren. Soms zelfs van generatie op generatie. Zonder deze steun was 20 jaar niet mogelijk geweest.


Ook zijn we trots op ons team. Het is iedere dag weer een feest om met deze groep te mogen werken. We werken hard, maar lachen ook veel en wellicht is dat de reden waarom zoveel teamleden al zo lang bij Westplan zijn. We hebben met zijn allen in ieder geval veel zin om er de komende 20 jaar hard tegen aan te gaan om mooie projecten met goede rendementen te realiseren.


Namens het gehele Westplan team: HARTELIJK DANK!


Hartelijke groet en wellicht zie ik u in mei/juni op een van onze marktpresentaties."

Ewoud Swaak
Directeur

BBP 8680

Westplan Aspire at the Ballpark, woningen in aanbouw met zicht op stadion.

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.