Nieuwe huurwoningen in havenstad Savannah

Westplan Investors investeert $5.500.000 eigen vermogen in de ontwikkeling van 320 Class A huurwoningen in havenstad Savannah (GA). Voor de 3e keer werkt Westplan samen met Brand Properties: een ontwikkelaar met lokale connecties die bewezen heeft een goede neus te hebben voor interessante locaties. Dat Brand overtuigd is van Savannah blijkt ook uit de financiële commitment van $7M eigen vermogen in dit project.


Ligging

Het appartementencomplex met de naam Mariner Grove wordt ontwikkeld op circa 6 hectare grond aan de noordoostzijde van de stad. De zichtlocatie aan East President Steet ligt op circa 3 km van het “Historic Downtown”, oftewel het oude stadscentrum. Op 20 km afstand ligt Tybee Island Beach, het Atlantische strand van de stad dat populair is bij de inwoners van Savannah en toeristen.


Taco Ulrich, directeur Westplan: “Deze woningen bieden een betaalbaar alternatief voor huurders die dichtbij het centrum willen wonen en gebruik willen maken van eerste klas, moderne voorzieningen”.


Beperkt aanbod

Taco Ulrich: “Het aantal locaties om huurwoningen te bouwen in deze markt is zeer beperkt vanwege het geldende bestemmingsplan en de schaarste van beschikbare grond door het grote aantal waterrijke gebieden. Verder heeft Downtown Savannah een streng vergunningsbeleid door het historische karakter en zeer oude eikenbomen”.

Mariner Grove

Aanzicht nieuwe woningen Mariner Grove in Savannah

 

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste Amerikaanse vastgoed nieuws.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.