Paniek op aandelenmarkt – groei bij woningen

Het is weer raak. Grote paniek op de aandelenmarkten, waarbij de index al haar winst van dit jaar in minder dan twee weken prijsgaf. Grote vraag is, waar gaat dit heen? Niemand die het weet, maar waar velen het wel over eens zijn: de uitslagen op de financiële markten worden steeds heviger en onvoorspelbaarder.

Woningmarkt
Zo niet de woningmarkt. Is in Nederland het herstel langzaamaan echt zichtbaar, bij ‘ons’ in Amerika is er op de huurwoningmarkt al langer sprake van een bestendige lijn omhoog. En dat merken we in onze resultaten. Met een direct rendement (cash uitkering en aflossing op lening) van 5,6% in 2014 en 7,6% naar verwachting in 2015, biedt onze portefeuille rust en stabiliteit. De grote bijdrage aan het rendement bij verkoop is daarin nog niet eens meegerekend. Vandaar dat we rendementen van 17% IRR over een looptijd van 3 jaar  durven te projecteren op de investeringen die we aanbieden. En dat al 20 jaar.

shutterstock 78658384


Instapmoment

Nu de dollar weer wat terrein heeft verloren, is ook dat instapmoment niet ongunstig. De vraag die u zich daarbij zou kunnen stellen is dan ook: kies ik voor onrust en neem ik grote tussentijdse verliezen voor lief, of kies ik voor de rust en stabiliteit van nieuwe huurwoningen. Wat ons betreft een kans die u niet mag laten liggen.

Florida
Dit najaar introduceren wij weer een nieuwe investering in een grote huurwoningportefeuille in Florida. Indien u op de lijst voor geïnteresseerden wil komen, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen mag natuurlijk ook. U kunt mij, Taco Ulrich, rechtstreeks bereiken op 0252 433 456. 

afm2 vrijstelling prospectus 1768x122

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.