Vertraging Ponte Vedra

Niet alles is vooraf te plannen. Hoewel we al geruime tijd zowel financieel als qua ontwikkeling klaar staan om het project Ponte Vedra te ‘closen’ heeft het project een onverwachte wending gekregen.

Verkoper grond en buurman
Door gesteggel tussen de verkoper van de grond en een buurman, die een eerste recht van bieding claimt, kon de verkoper de grond niet onbezwaard leveren en loopt de start van het fonds vertraging op.  Westplan kan de grond wel afnemen, maar zou dit met een eventuele claim op de grond moeten doen. Dit vinden wij te risicovol.

Inmiddels is duidelijk geworden dat deze buurman de rechtszaak verloren heeft, maar in beroep is gegaan. We zullen dit vooralsnog moeten afwachten. Tot die tijd staat het geld op onze derden rekening.

Investeerders in Ponte Vedra worden spoedig op de hoogte gebracht van de stand van zaken.  De lokale huurmarkt is overigens in de afgelopen periode nog verder verbeterd.

ponte vedra

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.