Nieuwe fondsen

Eind maart introduceert Westplan een nieuwe investering in Athens in de staat Georgia. Deze stad, op zo’n anderhalf uur rijden van Atlanta, is onder andere de thuisbasis van Georgia State University. Onze grondpositie ligt op een mooie locatie op zo’n 3 kilometer van het stadscentrum en de universiteitscampus.

124 huurwoningen
We richten ons met 124 nieuw te bouwen huurwoningen niet op reguliere studenten, maar op werknemers van de universiteit en de grote groep “post graduate” studenten. Later in het jaar komen we op de markt met het fonds Cheshire Bridge Apartments, een ontwikkeling van ruim 400 huurwoningen in het centrum van Atlanta.

Interim financiering rond
De interim financiering ten behoeve van de grondaankoop van twee percelen aan Cheshire Bridge Road is rond. Zodra de laatste administratieve zaken zijn afgewikkeld, kunnen we overgaan tot de aankoop van de grond en vervolgstappen nemen, zodat we Cheshire Bridge Apartments deze zomer kunnen introduceren.

Meer informatie over onze nieuwe fondsen? Neem dan contact met ons op via
+31 (0)252 433 455 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Athens Georgia

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.