Woningen voor rustige studenten

In Athens (Georgia), waar veel huuraanbod gericht is op studenten, gaat Westplan 124 huurwoningen bouwen. We richten ons op postdoctorale studenten. Er is vraag naar eenvoudige, goed geprijsde woningen voor oudere, rustige studenten die niet meer in een studentenhuis willen wonen.

Binnen de stad Athens is er eigenlijk slechts een directe concurrent in dit segment, maar deze ligt ver buiten de stad en is meer dan 10 jaar geleden gebouwd.

Universiteit, ziekenhuizen en bedrijven
De stad Athens ligt op anderhalf uur rijden van Atlanta en is de thuisbasis van de in 1785 gestichte universiteit van Georgia UGA (www.uga.edu). UGA met haar ruim 35.000 studenten en haar 9.800 werknemers vormt het hart van deze oude Amerikaanse stad.  Circa 9.000 studenten volgen een postdoctorale opleiding.

Naast de universiteit is er in en rondom Athens veel werkgelegenheid bij andere instellingen zoals verschillende ziekenhuizen en bedrijven zoals Caterpillar. Zie ook www.athensbusiness.org/major-employers.php.

Investeringssamenvatting Athens
Vanaf eind mei is de investeringssamenvatting beschikbaar. Mocht u interesse hebben dan vernemen wij dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of + 31 (0)252-433 455.


luchtfoto athenms

Luchtfoto Athens waarop aangegeven is waar Westplan gaat bouwen.

 

afm2 vrijstelling prospectus 1768x122 Copy

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.