Closing Cheshire Bridge

Op 2e Pinksterdag heeft Westplan haar tweede grondpositie verworven voor haar nieuwe fonds Accent Cheshire Bridge. Inmiddels is Westplan eigenaar van twee locaties aan Cheshire Bridge Road in Atlanta.

Op de locaties, die schuin tegen over elkaar liggen, zullen later dit jaar ruim 400 huurwoningen worden gebouwd. De financiering van de grondaankoop is gedaan met een interim financiering van ruim 11 miljoen dollar.

Rob Carter, directeur Westplan (actief vanuit kantoor Atlanta): “Het Cheshire Bridge gebied is volop in beweging. Het ligt midden in de stad Atlanta, precies tussen de drie grote economische centra van Atlanta; Midtown, Buckhead en Emory University. Daarnaast zijn er parken op loopafstand en is er een metro station naast onze locatie gepland. Kortom, een perfecte locatie voor huurders”.

In juli 2016 verwacht Westplan de investering Accent Cheshire Bridge te introduceren.
Meer informatie? Neem contact met ons op via +31 (0) 252 433 455 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Picture1

Aanzicht van de nieuw te bouwen woningen aan Cheshire Bridge Road.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.