Aankoop bedrijfshallen in Atlanta

VALKENBURG ZH – Westplan heeft onlangs ruim 11.000 m2 aan bedrijfshallen met 245 parkeerplaatsen gekocht. De bedrijfshallen bevinden zich aan Faulkner Road in onze thuisstad Atlanta.

De totale aankoopprijs inclusief renovatiekosten bedraagt ca. 10,5 miljoen dollar.

luchtfoto faulkner road

Luchtfoto Faulkner Road

“Westplan zal het complex herontwikkelen van bedrijfshallen naar kleinschalige kantoorruimtes. Met deze herpositionering spelen we in op de toenemende vraag naar meer loft-achtige kantoorruimtes”, aldus Ewoud Swaak, directeur van Westplan Investors. 

Het bezettingspercentage van de hallen bij de aankoop was 92,5%, maar het huurdersprofiel kan, net als het huurniveau, fors worden verbeterd. Een groot deel van de huurders krijgt daarom geen contractverlenging en wordt vervangen door nieuwe huurders. Het verhogen van de huidige gemiddelde huurprijs van circa $80 per m2 naar rond de $120 per m2 is absoluut realistisch volgens Swaak. Westplan zal huurders selecteren die deze plek meer economische samenhang kunnen geven waardoor de panden en de buurt een nieuwe, frisse uitstraling krijgen.

Over Westplan Investors Westplan is een Nederlands-Amerikaans bedrijf dat door gedreven ondernemers wordt gerund. Met kantoren in Valkenburg ZH en Atlanta richten wij ons op investeringen in de Amerikaanse huurwoningmarkt. In totaal bezit Westplan 4.911 huurwoningen en circa 50.000 m2 commercieel vastgoed in de VS en zijn er 1.339 woningen in aanbouw. Westplan bestaat meer dan 20 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Taco Ulrich op telefoonnummer +31 (0)252 433 455 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.