Aankoop Cheshire Bridge

In de maanden maart en mei is Westplan eigenaar geworden van twee percelen grond aan Cheshire Bridge Road in Atlanta. Gezien de perfecte ligging van deze locatie, onder andere door de nabijheid van drie grote werkgelegenheidscentra, zijn wij van mening dat de locatie ideaal is voor huurwoningen.

Een andere positieve ontwikkeling in dit gebied zijn de nieuwe winkels en restaurants die zich hier vestigen en de ontsluiting van het gebied via het toekomstige lightrail traject.

De aankoop is gerealiseerd door middel van een interim financiering welke is ondergebracht bij investeerders van Westplan. Op de percelen zullen twee huurwoningcomplexen worden gebouwd; Accent Morningside en Accent 2050. Beiden maken deel uit van de Westplan investering die wij in juli zullen introduceren.

De complexen, in totaal 437 Class A huurwoningen, richten zich op verschillende segmenten van de huurmarkt. Door de bouw en het beheer te combineren kunnen we efficiĆ«ntie voordelen realiseren en de basis leggen voor een goed rendement. Cheshire Bridge voor

Aanzicht van de nieuw te bouwen appartementen.

 afm2 vrijstelling prospectus 1768x122

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.