Orkaan Matthew in Amerika

Alhoewel twee van onze complexen op het pad van orkaan Matthew lagen, is er gelukkig geen noemenswaardige schade toegebracht door het natuurgeweld.

Ons complex in Savannah (Georgia), Mariner Grove, heeft enige waterschade opgelopen door de overvloedige regen. De bouw heeft een paar dagen stil gelegen, maar dit levert verder geen vertraging op.

Alta Legacy Oaks, een complex gelegen in Raleigh (North Carolina) heeft enige tijd zonder elektriciteit gezeten. Onze huurders en medewerkers waren hierop voorbereid, zoals veel Amerikanen die te maken kregen met Matthew.

Verzekerd tegen natuurgeweld
In beide gevallen is de schade dusdanig beperkt dat we onze verzekering niet hoeven aan te spreken. Mocht de schade groter zijn geweest dan is het goed om te weten dat al onze complexen goed verzekerd zijn tegen natuurgeweld.

Ons werkgebied is immers het zuidoosten van de VS en moeten we rekening houden met dit soort onfortuinlijke gebeurtenissen. Daarnaast hebben lokale overheden in de kustgebieden extra eisen in het bouwbesluit opgenomen om te zorgen dat gebouwen, dus ook onze huurwoningen, goed zijn voorbereid op dit soort stormen.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.