Snellere verhuur door Food Truck?

Onlangs stond er voor de ingang van ons complex Mariner Grove (Savannah) een food truck. Het initiatief om het rijdende restaurant uit te nodigen kwam van onze lokale verhuurorganisatie. Waarom dit relevant is voor de verhuur?

Via de website en de nieuwsbrief werden huurders attent gemaakt dat boodschappen doen die avond niet nodig was.

Goed “gevuld”
Voor de foodtruck was het een mooie avond, omdat het complex inmiddels al goed “gevuld” is met huurders en daarmee was de omzet gegarandeerd. De week ervoor was er een zeer verzorgde wijnavond bij het zwembad georganiseerd voor de huurders. 

Snellere verhuur en betere huurprijzen
Het zijn voorbeelden van marketingacties om een lifestyle te creëren die nieuwe huurders aanspreekt. Het ziet er naar uit dat ons team de juiste snaar weet te raken. Het complex verhuurt niet alleen sneller, maar ook tegen betere huurprijzen dan verwacht.


Vandaar dat de verwachting is dat we in april/mei dusdanig goed verhuurd zijn dat de verkoop van het complex kan worden opgestart.

Overigens worden de ervaringen met dit soort marketingactiviteiten gedeeld met de teams op andere Westplan locaties. We kunnen zo activiteiten die goed aanslaan, kopiëren en de verhuur verbeteren.

 MarinerGrove 209 f Aerial

Het complex Westplan Mariner Grove Apartments in Savannah, Georgia.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.