Nieuw fonds in Savannah

Begin september starten we met de bouw van “The Ellis”. Een huurwoningcomplex direct naast onze Westplan Mariner Grove appartementen. Vanwege de uitstekende marktomstandigheden in Savannah en het feit dat half juli Westplan Mariner Grove in de verkoop zal gaan.

Doordat we het complex verkopen creëren we een concurrentievoordeel ten opzichte van ons “oude” complex. Immers , wij bouwen tegen lagere kosten dan de verkooprijs van Mariner Grove. De bedoeling is dat we het nieuwe complex “The Ellis” iets onder het niveau van Westplan Mariner Grove in de markt zetten.

Ervaring in Savannah
Het afgelopen jaar hebben we met Westplan Mariner Grove veel ervaring opgedaan met de huurmarkt in Savannah. We weten dat er vanuit de markt meer dan voldoende vraag is naar dit product en zeker op deze locatie aan East President Street.

De locatie aan de oostkant van het historische centrum én aan de weg die rechtstreeks leidt naar het strand van Savannah bleek een goede plek te zijn. Niet alleen de opverhuur snelheid was hoger dan verwacht, maar ook de huur per vierkante voet lag ruim 10% hoger. Het product is bijzonder geschikt voor huurders die de zeer hoge huren van het centrum niet kunnen of willen betalen, maar ook niet in “Pooler” (het onpersoonlijke uitbreidingsgebied aan de westkant van de stad) willen wonen.

Binnenkort zullen we, zoals gebruikelijk bij Westplan, eerst de vaste investeerders informeren over “The Ellis”.

Capture

afm2 vrijstelling prospectus

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.