Eindejaar finale

Nog net voor het einde van het jaar heeft Westplan 2 complexen verkocht. Accent Bellevue in Nashville en Mariner Grove in Savannah hebben bovengemiddelde rendementen voor de investeerders opgeleverd.

Een belangrijke voorwaarde voor de verkoop van deze complexen, 642 woningen in totaal, was het bereiken van een minimale bezetting van 90%. “Ondanks dat de verwachting was dat we met de huidige verhuursnelheid aan dit percentage zouden komen, was het een spannende finale zo vlak voor het einde van het jaar”, zegt Taco Ulrich – directeur Westplan Investors.

Investeerders, die in het project Mariner Grove participeerden, hebben bruto 1,9 keer hun inleg teruggekregen binnen 3 jaar. Ook het project Accent Bellevue is ruim binnen het geplande tijdsbestek van 3 jaar afgerond. Hierbij haalde het winstgerechtigde eigen vermogen, voor Amerikaanse belasting, ruim 2,2 keer haar inleg. Een uitstekend resultaat voor beide investeringen dat beduidend hoger ligt dan de oorspronkelijke prognoses uit 2015.  

 

Bellevue  
Accent Bellevue (Nashville) is eind december verkocht.

Al met al was 2017 een goed jaar met de verkoop van 7 huurwoningcomplexen in totaal. Westplan is momenteel op 3 locaties nieuwe huurwoningen aan het bouwen: Atlanta, Athens en Savannah, allemaal in de “thuisstaat” Georgia. Voor komend jaar heeft Westplan nog ruim 900 nieuwe woningen in de planning.
Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.