Bouw loopt over in verhuur

Ondanks dat we pas na de zomer woningen gaan opleveren bij de projecten Accent Cheshire Bridge in Atlanta en The Ellis in Savannah starten we nu al met de verhuur.

Start opverhuurfase
Circa drie maanden voor de eerste oplevering starten onze Asset Managers met de uitvoering van het marketing plan voor de opverhuur. Dit betekent in eerste instantie de selectie van het lokale verhuurteam en het aannemen van de juiste verhuurmanager. Daarna volgt de opzet van een tijdelijk verhuurkantoor. Dit kantoor gebruiken we als uitvalsbasis om bedrijven in de directe omgeving te bezoeken en natuurlijk potentiële huurders te  informeren die afkomen op de borden en ballonnen die langs de weg staan.

Deze klassieke vorm van marketing blijft toch nog steeds de één na beste manier om huurders te zoeken. De beste manier is via internet. Websites, Instagram en Facebook worden volop ingezet om huurders kennis te laten maken met het nieuwe complex. Binnenkort lanceren we de website van Accent Morningside (onderdeel van Accent Cheshire Bridge) en zojuist is de website van The Ellis gelanceerd.

Hier kunt u bekijken  hoe het complex eruit komt te zien en ook wat voor soort huurders we proberen te benaderen.

 

The ellis en mg

Het complex The Ellis in Savannah, Georgia.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.