Strategie werkt

Met de verkoop van District at Greenville (onderdeel van het WRDF), Mountain Vista (WDF IX en WPEF) en ook Eagle’s Brooke dit kwartaal, hebben we wederom onderstreept wat de kracht is van huurwoningen. Alle drie de complexen zijn gebouwd net voor, dan wel in het begin van de crisis. Een crisis die toen nog heel even een recessie leek en met name de koopwoningmarkt in de VS negatief beïnvloedde.

Ondanks dat de waarde, in het dieptepunt van de crisis, van de complexen wel 25% tot 30% daalde, bleef de cashflow op orde en konden we, doordat we de banklening terug hadden gebracht, wachten op betere tijden. Nu die tijden aangebroken zijn en we de projecten goed hebben afgerond, komt nog duidelijker naar voren waarom wij de asset class huurwoningen prefereren boven ander vastgoed zoals kantoren en winkels. Mensen moeten altijd wonen en cashflow uit huur geeft je de tijd om te wachten tot het tij keert.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.