Met de passer

Op ons Singer evenement in Laren werd ons gevraagd of wij nog overwegen om in Austin, in de staat Texas te investeren. Ons antwoord was daarop een volmondig nee. Niet vanwege de markt, want die is uitstekend, maar puur vanwege de afstand.

Hetzelfde geldt voor de stad Phoenix in Arizona waar we net met succes het project Mountain Vista hebben verkocht. Ook Phoenix is een stad met een geweldig potentieel maar niet een plek waar wij snel weer zullen gaan bouwen. De reden is als volgt. Onze overtuiging is dat je als vastgoedontwikkelaar fysiek dicht op je projecten moet zitten. Lokale kennis en vooral ook minutieuze aandacht bij de uitvoering zijn essentieel voor een succesvolle afronding.

Vandaar dat we ons werkgebied hebben afgebakend. We investeren alleen in het zuidoosten van de VS in sterke economische steden die maximaal 4 uur rijden of een uur vliegen van ons kantoor afliggen, zodat je, desgewenst op één dag het complex kan bezoeken. Als je met de passer een cirkel trekt rondom ons kantoor in Atlanta dan liggen in ons werkgebied meer dan genoeg snel groeiende steden zoals Nashville, Savannah, Orlando, Jacksonville en natuurlijk Atlanta. Onze thuisbasis is inmiddels uitgegroeid tot een stad met circa 6,5 miljoen inwoners en groeit vrijwel ieder jaar met 100.000 inwoners. Kortom genoeg te doen binnen onze cirkel.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.