Like uw investering

Hoe vinden huurders een nieuwe woning? Naast de welbekende borden en ballonnen langs de weg zijn sociale media veruit de belangrijkste manier om nieuwe huurders aan te trekken. Vandaar dat wij naast alle reguliere marketinguitingen er veel aandacht aan besteden om via sociale media potentiële huurders attent te maken op onze complexen.


Vooral Facebook wordt volop ingezet om te laten zien wat wonen bij ons betekent. Op onze Facebookpagina’s wordt van alles gedeeld om potentiële huurders enthousiast te maken en in te spelen op hun lifestyle. Van een filmpje door iemand van het verhuurteam die een quick tour door de appartementen geeft tot een actie die gericht is op de eerste 50 huurders bij een complex dat net is geopend. Let u ook goed op de tijdelijke acties!

Ter illustratie treft u hieronder enkele Facebookpagina’s van onze huurcomplexen. Het geeft een aardig beeld over de manier waarop we onze huurwoningcomplexen in de markt zetten. Vergeet u overigens niet uw eigen complex te “liken”, want zelfs uw reactie draagt bij aan een snellere verhuur! Alvast dank namens onze lokale verhuurstaf.

Accent Cheshire Bridge
Facebook.com/accentmorningside/
Facebook.com/accent2050/

Athens Lakewood
Facebook.com/Accent-Athens-932126006980037/

Accent Waterworks 
Facebook.com/LiveinAWW/

The Ellis
Facebook.com/livetheellis/

 Capture

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.