Nieuwe huurwoningen in havenstad   

VALKENBURG ZH – Westplan Investors is gestart met de bouw van 287 huurwoningen in de havenstad Charleston in South Carolina. Voor Accent Daniel Island, zoals de naam luidt van het 60e huurwoningproject van Westplan, is $19M aan eigen vermogen opgehaald bij voornamelijk Nederlandse investeerders. 


Accent Daniel Island is het tweede huurwoningenproject van Westplan in deze sterk groeiende stad. Volgens Brad Johnson, partner bij Westplan, voldoet de locatie aan alles wat een goed huurcomplex nodig heeft.  “We doen graag meer van dit soort deals, maar de inkoop in het zuidoosten van de VS is meer dan een uitdaging”, aldus Brad Johnson die inmiddels bezig is met een nieuwe huurwoninginvestering in Charlotte. 

Accent Daniel Island grond

In Charleston (South Carolina) is gestart met het grondwerk.


De 6 hectare grond is gelegen op Daniel Island en is goed gesitueerd ten opzichte van het oude centrum, het vliegveld en kantoren. Het huurwoningcomplex zal bestaan uit 287 woningen verdeeld over verschillende gebouwen van 3 en 4 woonlagen. De huurappartementen krijgen een gemiddeld woonoppervlak van ca. 89m2.  Grondwerk gestart in Charleston (South Carolina). 

Zodra de woningen stabiel verhuurd zijn, wordt het complex verkocht aan een eindbelegger. Afhankelijk van de marktomstandigheden zal dit in jaar 4 of 5 van de investering zijn.


Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.