Column Voordeur-versier-wedstrijd

De bewoner van appartement 2038 van ons complex in Dallas, Alta Design District, heeft $250 gewonnen. Gewonnen met een wedstrijd voordeur-versieren! De nummers twee en drie ontvangen respectievelijk $150 en $50. De prijzen worden verrekend met de huur voor de maand januari.


‘Wie kan zijn/haar voordeur het mooist in kerstsfeer brengen?’ - was de opdracht aan de bewoners. Een mooi staaltje van een kerst met een commercieel tintje. In de VS is kerst, of beter gezegd de Holiday Season, belangrijk. Tijd voor elkaar, tijd voor familie. Het wordt door niemand vreemd gevonden dat je dit mengt met wat commercie.

De voordeur-versier-wedstrijd (een mooi woord voor Scrabble / Wordfeud ) is een goede manier om de sfeer onder de bewoners te stimuleren, het complex door de bewoners zelf te laten versieren én om nieuwe huurders te vinden. Op de Facebook pagina van Alta Design District worden de inzendingen gepresenteerd en de winnaars in het zonnetje gezet. Nieuwe huurders kunnen zo zien hoe geweldig het is om in Alta Design District te wonen.

Bij al onze complexen wordt er volop aandacht aan Kerstmis besteed. Het is essentieel dat de sfeer goed en gezellig is. Tevreden huurders zijn belangrijk voor ons vastgoed beleggers.

Bij het complex Alta Legacy Oaks, onderdeel van het van het WRDF, heeft de lokale verhuurstaf een familie geadopteerd uit de directe omgeving en een inzamelingsactie gehouden onder de bewoners. Een ware kerstgedachte die in ieder geval een familie een ongelofelijke mooie kerst heeft bezorgd. Wij zijn trots op onze mensen en wensen u een Merry Christmas en Happy Chanuka.

doorcontest

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.