William Finn

Hoofd Technische Dienst Commercieel Vastgoed – Kantoor USA
Voordat William (Bill) bij Westplan kwam werken in 2009 is hij 12 jaar werkzaam geweest bij Ultima Real Estate Service. Vanaf 2001 in de functie van Chief Building Engineer.

Daarbij had hij de verantwoordelijkheid over 1 miljoen SF aan kantoor- en winkelruimte.

Bradley (Brad) Johnson

Chief Development Officer en Partner – Kantoor USA
Bradley (Brad) Johnson heeft meer dan 18 jaar ervaring in het ontwikkelen van huurappartementen en de aankoop daarvan. Daarnaast heeft hij veel ervaring in het structureren van leningen en eigen vermogen.

Voordat hij bij Westplan kwam, was hij Partner bij Focus Development, Inc. waarbij hij verantwoordelijk was voor alle ontwikkel- en aankoopactiviteiten.
Voorafgaand aan Focus Development, was hij werkzaam als de Southeast Regional Development Partner voor de Finger Companies en Vice President of Development bij Lincoln Property Company Residential.

Brad is direct betrokken geweest bij de acquisitie en ontwikkeling van meer dan 9.000 woningen gedurende de afgelopen 18 jaar met een totale investering van ongeveer $900.000.000.

Brad is afgestudeerd aan de University of Georgia en heeft een Real Estate Finance MBA, van College of William & Mary.

 

T: 001-678-539-1001
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onno Breur

Raad van Commissarissen

De heer Breur (voorzitter) zit in de Raad van Commissarissen van Westplan. In het verleden was de heer Breur Algemeen Directeur bij Vesteda Property Management, directielid bij Vesteda en directeur van Achmea Vastgoed. Hij is van huis uit een vastgoedbelegger en heeft onder andere gewerkt bij ING Real Estate. Daarvoor is hij van 1980 tot 1990 werkzaam geweest in de VS voor (destijds) Zadelhoff Makelaars en Pensioenfonds PGGM.

Voorafgaand aan zijn toetreding tot de Raad van Commissarissen was de heer Both CFO van Westplan. Daarvoor was hij in de Verenigde Staten verantwoordelijk voor het beheer, de selectie en de acquisitie van projecten. Voorafgaand aan Westplan was hij directeur-eigenaar van ABC Vastgoedbeheer.

Pieter Both

Raad van Commissarissen

Voorafgaand aan zijn toetreding tot de Raad van Commissarissen was de heer Both CFO van Westplan.
Daarvoor was hij in de Verenigde Staten verantwoordelijk voor het beheer, de selectie en de acquisitie van projecten. Voorafgaand aan Westplan was hij directeur-eigenaar van ABC Vastgoedbeheer.

Annette Stawasz

HR Coördinator en Management Assistent Ewoud Swaak – Kantoor USA

Voordat Annette in 2008 bij Westplan kwam werken was zij werkzaam voor de Orthopedic Clinic in Atlanta als Medical Administration Consultant. Annette heeft 12 jaar ervaring in de medische administratie, zoals met de planning, ontwikkeling en implementatie van efficiënte gezondheidsinformatie systemen.

 

Rob Carter | Partner

Kantoor USA

Bij Westplan is Rob directeur en Chief Operating Officer. Voorafgaand aan Westplan was Rob Senior Vice President bij Wells Fargo Bank waar hij verantwoordelijk was voor vastgoedfinancieringen. Daarvoor was hij Senior Vice President bij de vastgoedgroep van Wachovia Bank in Atlanta. Rob heeft een ‘Bachelor of Science degree’ in Finance van Auburn University en een ‘Master in Business Administration’ van Georgia State University.

Hij heeft ook een ‘Series 7 securities license’ gehad en hij is actief betrokken geweest bij verschillende brancheorganisaties waaronder het ‘Urban Land Institute’ en de ‘Atlanta Apartment Association’.

Christopher Forde

Investment Analyst – Kantoor USA

Voorafgaand aan Westplan werkte Chris als taxateur bij Cushman & Wakefiels Valutation & Advisory in the Multi Family Group. Daarvoor als financieel analist bij Trimont Real Estate Advisors en McColgan and Company.

Chris haalde zijn ‘Bachelor’s in Business Administration in Finance aan de University of Georgia en zijn ‘Master of Science’ aan de Georgia State University.

Sharon Chandler

Controller – Kantoor USA

Voordat Sharon bij Westplan kwam werken, was zij veertien jaar werkzaam als controller. Eerst heeft zij twaalf jaar gewerkt bij Gables Residential in Atlanta, daarna twee jaar voor een multi-familiy property management company in Miami.

Sharon heeft haar ‘Bachelor of Business Administration’ met specialiteit Accounting gehaald aan de St. Thomos University in Miami, Florida.

Kate Fearney

Asset Manager - Kantoor USA

Voorafgaand aan Westplan was Kate manager bij Inland American Communities Group, Inc.. Daarvoor werkte zij als analist bij FirstWorthing en Crow Holdings in Dallas, Texas.

Kate haalde haar ‘Bachelor’s in Financial Economic Analysis aan Rice University.

Annemiek van den Bosch

Marketingmanager – Kantoor Nederland

Annemiek verzorgt de marketing -en communicatie activiteiten van Westplan. Na haar Master Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) behaald te hebben is zij ruim 5 jaar werkzaam geweest in de mediabranche. Daarnaast is zij actief als ZZP-er en ondersteunt zij gedreven ondernemers bij de aanpak en uitvoering van allerhande marketing werkzaamheden en geeft hierover advies.

T: +31(0)252-433455
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LinkedIn: linkedin-icon

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.