Ewoud Swaak | Partner
Kantoor USA

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.westplan ico linkedin


Ewoud heeft Westplan opgericht in 1994 en is begonnen met het structureren van Amerikaanse vastgoedinvesteringen in 1996. Hij is lid van het executive committee van Westplan en is verantwoordelijk voor het dagelijkse management van de organisatie en relaties met investeerders. Voordat hij in 2002 met zijn gezin naar de Verenigde Staten verhuisde, heeft Ewoud tevens vastgoedprojecten gestructureerd en ontwikkeld in Nederland.

Voor de oprichting van Westplan was Ewoud van 1991 tot en met de verkoop in 1997 aandeelhouder/eigenaar van HRS Makelaardij. Hij voltooide de studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft de opleiding ‘Master of Science in Real Estate’ gevolgd aan de Georgia State University in Atlanta.

Ewoud is lid van de ‘Board of Advisors’ van de Netherlands American Chamber of Commerce, de Entrepreneurs Organization (EO) en Young Presidents Organization (YPO). Tevens was hij de voormalige Honorair Consul der Nederlanden voor de staten Georgia en South Carolina.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.