Paul Cables
Developmentmanager - Kantoor USA

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.westplan ico linkedinDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">


Paul heeft meer dan 20 jaar ervaring met het bouwen, ontwikkelen en beheren van commercieel en residentieel vastgoed. Voordat hij in 2019 bij Westplan kwam, heeft hij SanctuaryHomesATL opgericht. Hier was hij werkzaam als aannemer en makelaar en bouwde 5 jaar lang huizen in Atlanta, Georgia. 

Daarvoor was Paul Vice President van The Paces Foundation en Asset Manager bij TriMont Real Estate Advisors. Voorafgaand aan TriMont was hij onderdeel van de acquisitie en assetmanagement teams van Jamestown Properties waar hij kantoor-en retail transacties managede met een waarde van $5,5 miljard.

Paul heeft een bachelor bedrijfskunde behaald en een MBA van de University of Alabama gericht op vastgoedfinanciering. Verder is hij een ‘Eagle Scout’.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.